Tillbaka från Örebro

Nu har jag kommit hem ifrån 3 hela arbetsdagar på Willys i Örebro. Har jobbat i princip 13 timmar varje dag av dessa. Min korta sammanfattning av vad jag tyckte om Örebro låter ungefär såhär:

”-Aldrig att jag sätter min fot i den skitstaden igen!”.

Jag har aldrig tidigare på så kort tid under mitt liv mött så många griniga och sura människor med fulare dialekt. Alla var verkligen griniga. Jag kan räkna glada miner på 10 fingrar. Ett exempel är när jag satt i kassan och sa ”Hej” till kunderna som jag brukar göra, så tittade de flesta på mig som om jag vore dum i huvudet. Om jag hade tur så kunde jag få till en och annan hejjande nickning. Tråkiga människor!

Jag kan hålla på så här i evigheter med att dra exempel på varför sveriges grinigaste och tråkigaste människor just bor i Örebro.

Jag kom, jag såg, jag stack därifrån så snabbt jag bara kunde…

  Kategorier: Personligt

  Kommentarer