Välkommen till nya lackstrom.com

Du sitter nu och tittar på den nya www.lackstrom.com. Det är denna sidan som jag jobbat med nu de senaste 2 veckorna. Den största skillnaden ser du redan antar jag. Det är nästan inget som är sig likt. Jag har tagit bort pollen då den var ganska onödig eftersom ingen använde den. Gästboken är väl inte så jättevälanvänd den heller men känns mer som standard på en sida som den här.

Min förra sida var som sagt skriven i ASP men nu har jag gått över helt och hållet till PHP vilket hela den här sidan är skriven i.

Bildflashen är jag nöjd med också så den behöll jag och utvecklade en del. Inget synligt dock mer än att det nu är 4 bilder som visas istället för 3 och att det bara är breddbilder som visas på grund av layouten som skall vidhållas.

Vidare så har jag tagit bort all menyaktivitet på höger sida av sidan. Allt koncentreras nu till vänster vilket gör att all information får mer plats än förut. Hoppas Ni gillar det nya och skriv gärna i gästboken vad Ni tycker och tänker om den.

  Kategorier: Uppdatering

  Kommentarer