Kallt i skolan

Det har blivit oktober. Det innebär att det börjar bli kallt. Man får ha på sig jacka och mössa. I skolan går det som vanligt. Massa svåra kapitel att lära sig. Som tur är det en hemtenta vilket innebär att vi får enn uppgift som vi har en vecka på oss att lösa vart vi vill och med vem vi vill. Så det borde väl gå att lösa i alla fall.

Jag har börjat fundera lite på vad jag skall göra som specialarbete som börjar efter nyår. Skall ju vara något som jag gillar i alla fall. Att göra en avancerad webbsida i asp ligger nära till hands. Vet ännu inte vad den skulle kunna innehålla. Vore ju inte helt fel att göra något som samtidigt kunde vara användbart på webben och på så vis få ut sitt namn. Det är ändå en ganska stor uppgift detta specialarbetet. Få se om några ideér kommer fram. Är det någon som har någon bra idé om något ni saknar på nätet så hojta till!

  Kategorier: Skola

  Kommentarer