Gästboken, skolan och kvartsfinalen!!!

Jag vet att många är villiga att lägga in sitt inlägg i min gästbok, men tyvärr får Ni vänta ytterligare ett tag till. Jag jobbat för nästan full maskin med detta för att det skall bli riktigt bra. Jag håller även på att fundera på några fler användningsområden för min sida. Kanske en sektion där Ni får skicka in Era favoritbilder från Era semester-resor eller kanske om Ni vill att Eran hund skall synas någonstans på nätet. Detta är inte på något sätt bestämt än men det finns i mina tankar.

I dag i skolan så har vi gått igenom ännu mer utav derivatans betydelse. Och jag då som vill ha en logisk förklaring på allt fattar inte mycket av detta. Att ha en formel för något och bara acceptera att det är så är inte alls lätt. Men det löser sig nog.

Om Ni vill ha Eran hemsida på min länksida så är det bara att länka till mig först och sedan är det bara att skicka Eran url till mig så lägger jag upp den.

Jag har även lagt till ett litet tillägg till min faktaruta på sidan om mig, det är om vilken min senaste köpta cd var och vilken jag planerar att köpa härnäst. Jag funderar på att lägga upp en lista på de cd skivor jag har i min lilla samling.

I dag smäller det till mot Färjestad. Malmö är av många tippade som finalmotståndare till Modo. I denna skara är även jag inräknad. I den första kvartsfinalen borta mot Färjestad i Karlstad kommer dom att kamma hem segern i förlängningen. Det kommer att bli en nervös match med få mål. Men det är inte antalen mål som räknas utan vinsten i detta fall.

  Kategorier: Skola

  Kommentarer